Nieuwe voorzitter wielerronde van Monster

Het bestuur van Wielerronde Monster kondigt met trots de overdracht van het voorzitterschap aan. Na jarenlange toewijding van Ton van Spronsen, heeft Jeroen de Haan het stokje overgenomen en zal de organisatie van het jaarlijkse wielerevenement voortzetten.

Jeroen de Haan, de kersverse voorzitter, deelt zijn enthousiasme:

“Het is een eer om het voorzitterschap over te nemen van Ton van Spronsen, die 40 jaar met veel energie heeft bijgedragen aan het succes van Wielerronde Monster en geweldig werk heeft verricht. Ik ben, samen met vrijwilligers en overige bestuursleden, vastbesloten om de traditie voort te zetten en er ook dit jaar weer een onvergetelijke editie van de Wielerronde Monster neer te zetten. “Het wordt niet alleen een geweldige dag voor de renners, maar ook voor alle betrokkenen en toeschouwers.”

Het evenement, dat plaatsvindt op 3 juli, markeert tevens de start van de Feestweek Monster, die wordt georganiseerd door een enthousiaste groep van vrijwilligers onder de naam Mooi Monster. Samen met het bevlogen team van Mooi Monster kijken we ernaar uit om niet alleen een memorabele wielerronde te organiseren, maar ook om de Feestweek Monster nieuw leven in te blazen.

De wielerronde op 3 juli (en Feestweek) wordt een dag vol sportiviteit en gezelligheid, waar jong en oud van kunnen genieten. De organisatoren kijken uit naar een grote opkomst en een onvergetelijke dag voor heel Monster en omgeving.

Voor meer informatie over de Wielerronde, bezoek de officiële website:

www.wielerrondemonster.nl

Voor persinformatie, sponsormogelijkheden en interviews, neem contact op met:

Jeroen de Haan

derondevanmonster@gmail.com

06-82005615

Download persbericht

Jeroen de Haan